2019. december 29., vasárnap

Zorin OS 15.1 Ultimate x64

A Zorin OS Ultimate lehetővé teszi a számítógép teljes kiaknázását. Akár üzleti vállalkozást, multimédiát vagy szerencsejátékokat keres, hihetetlen munka elvégzéséhez támaszkodhat a hatalmas szoftverválasztékára, vagy csak a szórakozásra. A Zorin OS egy Ubuntu alapú személyi számítógép operációs rendszer. Ez az operációs rendszer a Linux-alapú számítógépes rendszerek új felhasználóinak. Az operációs rendszer egyik beépített funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a felületet a Microsoft Windows vagy a Mac OS-hez hasonlóan változtassák. A Wine és a PlayOnLinux csomagban szállítva, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Windows szoftvert futtassák az átmenet és a játék megkönnyítése érdekében. A Zorin OS alkotói az operációs rendszer különféle verzióit terjesztik; a verziók közül kettő, az "Ultimate" és az "Business" verzió megvásárolható. Jelenlegi kiadásai a Zorin OS 15 Ultimate és a Zorin OS 15 Core. Az új kiadások továbbra is a Debian-alapú Linux kernel és a GNOME felületet használják.
A Zorin OS 15 az Ubuntu 18.04.2 LTS alapú. Ez a szilárd alap számos más Ubuntu-alapú disztró alapját képezi, mint például a közelmúltban kiadott Peppermint OS 10 kiadás.
A Zorin OS 15 felhasználói hozzáférést kapnak a legfrissebb alkalmazásfrissítésekhez is, és a jövőben megkapják a jövőbeli Linux-rendszermag-frissítéseket, ideértve a Linux Kernel 5.0-t is, a Canonical Hardver Enablement Stack (HWE) segítségével.
Használatban könnyű elfelejteni, hogy a Zorin OS asztali élménye a GNOME Shellre épül, azaz ugyanaz a GNOME Shell manapság szinte mindenhol használatos.
Valódi harmónia van ennek a disztrónak a felépítésében, amely csak használat közben énekel, így az egész asztal valóban összhangban áll. A Zorin OS 15 legfontosabb eleme a Zorin Connect. Ha van Android-készüléke, akkor élvezetre vágyik. A PushBullethez hasonlóan a Zorin Connect integrálja a telefont az asztali élménybe. Ezen felül a következő képességekkel is rendelkezik:
- Fájlok és webes linkek megosztása az eszközök között
- Használja a telefont a számítógép távirányítójaként
- Vezérelje a médialejátszást a számítógépen a telefonjáról, és automatikusan szüneteltesse a lejátszást, amikor telefonhívás érkezik
Új asztali téma (sötét módban!):
Minden benne vagyok, amikor valaki megemlíti a "sötét módot" vagy a "sötét témát". Számomra ez a legjobb dolog, ami a Zorin OS 15-en sütésre kerül.
Adaptív háttér és éjszakai fény:
Megadhatja azt a lehetőséget, hogy hagyja, hogy a háttér a nap minden órájában a környezet fényereje szerint alkalmazkodjon. Emellett megtalálhatja az éjszakai módot is, ha nem akarja, hogy a kék fény stresszt keltsen a szemére.
Rendszerkövetelmények:
CPU: 1 GHz-es kétmagos - 64 bites
RAM: 2 GB
Tárolás: 20GB
minimális kijelző: 800*600 felbontás





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése