2017. november 9., csütörtök

Hogyan törölhetjük a nyomtatóból a chip ellenőrző funkciót?

A Samsung SL-M2070 a Mono Multifúziós nyomtatónkból egyszerű.
  1. Csatlakoztassa a nyomtatót a számítógéphez, és telepítse a nyomtatóillesztő-programot.
  2. Ezután kapcsolja be a nyomtatót a " Stop " gomb megnyomásával Ha a nyomtató megjelenik, mint a " Stop " gomb egyszeri vagy kétszeri megnyomásával, akkor a " wait picture" felirat látható a nyomtatón.
  3. Ezután telepítse a Net-ot. Framework 4.0 plugin program
  4. Kérjük, állítsa be a plugin " ClickOnce " a beowser (Kattintson ide plugin for Google Chrome) és (Kattintson ide plugin for Firefox)
  5. Ezt követően kattints a linkre, amelyet a firmware fizetése után kapsz. Kattintson ide
  6. A következő lépés, miután kezdődik a firmware-letöltés
  7. Kérjük várjon, amíg a Samsung nyomtató újraindul és újraindul
  8. majd a programozási folyamat befejeződött, kérjük, indítsa újra a nyomtatót.

A festékkazetta fölé helyezett festékkazettát szalagok távolítják el vagy fedik le.
    
Győződjön meg róla, hogy az ellátás erőfeszítése jól működik a szoftverek futási folyamata során (használjon UPS-t a nyomtató és a számítógép számára, hogy megakadályozza az áramellátást).

A firmware telepítése a Samsung SL-M2070 oldalszámlálójának törléséhez1. Csatlakoztassa a nyomtatót a számítógéphez és telepítse azt2. Kapcsolja be a "Stop / Echo" nyomógombot, ha a készülék kijelzője van, mint nyomja meg a "Stop / Echo" gombot egyszer vagy kétszer, amíg meg nem jelenik a "Várakozó kép" a készülék kijelzőjén (javasoljuk a firmware letöltését kényszerített módban)3. Telepítse a Microsoft .NET Framework 4.0-s verzióját (csak Windows 7-nál régebbi operációs rendszer esetén)4. Állítsa be a ClickOnce bővítményt böngészőjéhez (az Internet Explorer alapértelmezés szerint támogatja)

    
A Google Chrome bővítménye
    
Plugin for Firefox
5. Kattintson a linkre, amelyet a firmware-hez való fizetés után kap
6. Miután a firmware-letöltés megkezdődik (a letöltési idő kb. 4-8 perc függ az internettől)7. Várja meg, amíg a nyomtató újraprogramoz (5-15 perc) és újraindul (ha a jelzőfény villog, ez azt jelenti, hogy a nyomtató újraindítja a programot)8. Miután befejeződött az újraprogramozási folyamat, indítsa újra a nyomtatót
Figyelem! A firmware csak 6 órán keresztül lesz elérhető! Tehát kérjük, győződjön meg róla, hogy képes lesz telepíteni firmware 6 óra alatt megrendelését!
Miért kell a Samsung SL-M2070 törölni az oldalszámlálót?- Az MLT-D111S kazetta egy festékkazettával van ellátva, amely a festékfedés kiszámításához használt, és merész vagy gyenge nyomtatási minőséget biztosít a nyomtató eredeti nyomtatási tervétől függően.- A Samsung SL-M2070 festékkazetta a Samsung gyártója által kezelt számított korlátozást tartalmaz. A Samsung után, ha a festékfedés 5%, a Samsung SL-M2070 festékkazetta 1,000 - 1,500 oldal.- Ha a festékfedés nagyobb, mint 5% -> A festékoldat oldalak kevesebb mint 1000 - 1500 oldal. Ha a festékfedés lefedettsége 5% alatt van, a festékoldat-oldalfelhasználás értéke 1.000 - 1.500 oldal. Ez az oka annak, hogy a vastag betűk (magas festéktartalmú nyomtatás) miatt a nyomtató kifogy a tonerből.- Ha a Samsung SL-M2070 festékkazetta túlterheli a számított határt, akkor a nyomtatót a nagy festékkazetta inspirálja.Ha a Samsung SL-M2070-et vissza kell állítani- Samsung SL-M2070N állapot: vörösen villogó, lenyomatvétel.- A számítógép állapota (a Smart Panel esetében): üres toner, toner cseréje, festékkazetta telepítése, élettartamának cseréje új kazetta, festékkazetta nincs telepítve, tegye be a patront, a festék kifogyott.Hogyan lehet a Samsung SL-M2070-t toner hibával javítani?1.Módosítsa az új festékkazettát
- A Samsung SL-M2070 festékkazetta (MLT-D111S) 50 dollárba kerül? 60 dollár a szállítótól és a gyártótól függően.- A festékkazetta cseréje túlságosan optimálisnak tűnik, mert ha a nyomtató kifogyott a festékből, új festékkazettát is meg kell változtatnunk => pénzpazarlás2. Válasszon új festékkazettát
- A Samsung SL-M2070 festékpatronja 6 dollárba kerül? $ 10 a beszállítótól függően.- A festékkazetta cseréje optimálisabbnak tűnik, de ha a nyomtató kifogy a festékből, új festékkipát is meg kell változtatnunk.3. Állítsa vissza a Samsung SL-M2070 szoftvert
- A szoftver alaphelyzetbe állítása automatikusan befolyásolja a nyomtató firmware-ét, így a nyomtató figyelmen kívül hagyja a papír számlálót. Ezért nem szükséges cserélni a festékkazettát, csak töltse fel a festéket, amikor kifogy.
== >> A Samsung SL-M2070 szoftver visszaállítása a legjobb megoldás a Samsung SL-M2070 toner hibájának javítására.

Figyelmeztetés ! A firmware csak 6 órán keresztül lesz elérhető! Tehát kérjük, győződjön meg róla, hogy képes lesz telepíteni firmware 6 óra alatt megrendelését!

http://azdrivers.blogspot.hu/2014/12/reset-samsung-sl-m2070.html
http://resetprinters.net/reset-counter-samsung-sl-m2070-printer.html
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése