2019. május 6., hétfő

Wifi jelszó visszafejtése

Első módszer androidos Es file explorer and manager, második root explorerrel

Mi Rooting?

Először is, mit jelent gyökereztető mean? Valószínűleg használt Windows számítógépen, vagy akár a Linux. A Windows esetén, ha a telepítés egy új program vagy szoftver, mindig kéri a párbeszédablakban az „Rendszergazdai engedély szükséges a program futtatásához.” Ha nincs meg a rendszergazdai jogosultsággal, akkor nem telepíti a programot. Az Android, ezt nevezik gyökereztető. Leegyszerűsítve ez azt jelenti, hogy a root jogosultság a telefonra. Egyes Android-alkalmazások lesz szükség a root jogosultság, pl villog a ROM. Ebben a részben azt fogjuk bemutatni, hogyan mutatják be a Wi-Fi jelszót az Android root.

Ahhoz, hogy megtalálja a Wi-Fi jelszavak az Android telefont, akkor szükség van egy app, hogy vizsgálja meg a fájlokat, amelyek szintén támogatja a root felhasználó. Ebben az esetben ES FileExplorer vagy Root Explorer jól jön. Azonban kiderül, hogy az utóbbi kínálják $ 3. Éljünk a szabad ES File Explorer.

android show wifi password

Lépései egyre Wi-Fi jelszót Android root
Mindössze négy lépésben, mi ebben a pillanatban megtanulják, hogyan tudjuk megtalálni a jelszót a Wi-Fi egy Android telefont.

1. lépés: Telepítse az ES File Explorer

Töltse le a ES File Explorer, saját játék áruház, telepíteni, és nyissa meg.

android show wifi password

2. lépés: A Root Explorer

A gyökér felfedező, engedélyezni kell annak érdekében, hogy el lehet jutni a gyökérmappákat a Wi-Fi jelszavak amire szüksége van. Alapértelmezésben a gyökér funkció ebben ES explorer nincs engedélyezve. Ahhoz, hogy ez, csak érintse meg a lista menü a bal felső sarokban .:

android show wifi password

Ez fog legördülni listáját ellenőrzéseket. Lapozzunk lefelé, és megtalálni Root Explorer lehetőséget, és lehetővé teszi.

android show wifi password

3. lépés: A jelszavak fájlt

Menj vissza ES File Explorer, és ez alkalommal megtalálják a mappa neve adatokat .

android show wifi password

Ha ez a mappa megnyílik, megtalálja egy másik nevű misc . Nyisd ki, és talál egy másikat nevű wifi . Itt találja a fájl neve wpa_supplicant.conf .

android show wifi password

4. lépés: Vonja vissza a wifi jelszót Androidon

Győződjön meg róla, hogy nem szerkeszteni semmit a fájlban. Esetleg összezavar a fontos adatokat, és nem elérni a Wi-Fi (ek) a jövőben.

android show wifi password

Mint látható a fenti, azt találtuk, hogy a Wi-Fi jelszavak az Android készülék. Minden hálózati profil, már a nevét a hálózat által képviselt (SSID = „{név}”) , a hálózati jelszót képviseli PSK , a hálózat-hozzáférési pont képviseli key_mgmt = WPA-PSK és annak kiemelt képviselő elsőbbségi .

2. rész: Itt Wifi jelszó Androidon nélkül Root.
Mi van, ha nincs root hozzáférést az Android, akkor is látni Android Wi-Fi password? A rövid válasz: igen. Azonban ez egy kicsit magában, de egyszerű. Nem kell, hogy egy számítógép guru csinálni, de ha szükség van egy számítógépre, és néhány internet-hozzáféréssel természetesen. A legfontosabb dolog az, hogy megtaláljuk a módját, amelyen keresztül tudjuk letölteni a jelszó fájl a telefon használata nélkül root hozzáférést protokoll az Android. Ez tette lehetővé egy kis programozási betekintést a Windows Command prompt.

Steps megjeleníthető Wi-Fi jelszót Android gyökér nélkül
1. lépés: Kapcsolódás a Developer hatóság

Ahhoz, hogy a fájlok Android használ futtatni jelszavakat, először meg kell válni a fejlesztő. Ez nagyon egyszerű.

Hozd Android telefon és menj a beállítások. Lapozzunk lefelé, és keresse meg a „A telefonról”. Érintse meg azt, és görgessen le újra megtalálni Build száma.

android show wifi password

Érintse meg ezt a „build szám” 5-6 alkalommal, amíg egy üzenet jelenik meg, mondván: „Most már a fejlesztő”.

android show wifi password

2. lépés: engedélyezése a hibakeresés

Menj vissza a beállítások. Lapozzunk lefelé fejlesztő lehetőségeket. Kapcsolja be a gombot „Android / USB hibakeresés”.

android show wifi password

3. lépés: Installe ADB illesztőprogramok

Most nyissa ki a Windows asztalon. Töltse le és telepítse ADB járművezetők. (Ezzel a letöltési linket adbdriver.com ). Be kell, hogy töltse le és telepítse platform eszközök (minimális ADB és fastboot) származó http: //forum.xda-developers.com / ... . Most nyissuk meg a mappát, ahova telepíteni a fenti eszközökkel. Alapértelmezésben ez a Helyi lemez C \ windows \ system32 \ platform_tools helyét. Előfordulhat azonban, hogy szeretné megtalálni őket keres a windows kereső. Meg kell tartani a Shift billentyűt, és a jobb gombbal a mappában kattintson a „Megnyitás parancs Ablak itt.”

android show wifi password

4. lépés: Teszteld az ADB

Itt szeretnénk tesztelni, hogy az ABD megfelelően működik. Ehhez csatlakoztassa a telefont a számítógéphez USB porton keresztül. A parancssorba írja ADB szolgáltatások , majd nyomja meg az enter billentyűt. Ha ez működik, akkor az eszköz a listában.

android show wifi password

5. lépés: Keresse Android wifi jelszót

Most, itt az ideje, hogy írja be a megadott parancsot a parancssorba, és típus: ADB pull /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf c: /wpa_supplicant.conf . Ez lesz letölteni a fájlt a telefonról a helyi lemez C meghajtó a PC.

6. lépés: Szerezd meg a wifi jelszavakat

Végül nyissa meg a fájlt egy jegyzettömböt, és már megy is.

android show wifi password

Most megtanultad, hogyan kell mutatni a wifi jelszót az Android készülék.

/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf
------------------------------------------------------------------------------------------
Windows alatt

@echo off ~
setlocal enabledelayedexpansion
 for /f "tokens=2 delims=:" %%a in ('netsh wlan show profile') do (
 set "ssid=%%~a"
 call :getpwd "%%ssid:~1%%" 
)
pause
 :getpwd 
set "ssid=%*"
 for /f "tokens=2 delims=:" %%i in ('netsh wlan show profile name^="%ssid:"=%" key^=clear ^|findstr /C:"Key Content"') do (
 echo Wi-Fi Name: %ssid% Password : %%i 


------------------------------------------------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése