2022. május 10., kedd

Érdekek a világban

Chemicals in our nutrition, their dietary intake and health risks. With the advance of technology, globalization and urbanization humans are gradually turning their natural environment into an artificial one. More and more foreign substances from the environment as well as via the food chain are finding their way into our bodies. Despite the advances in medical science, the incidence rate of allergic, gastroin testinal, metabolic, tumorous and cardiovascular diseases is growing rapidly. This article offers a non-exhaustive overview of the toxic components found in our nutrition and the factors influencing food safety in the 21st century. If we could provide the right amount and quality of food and exercise to our bodies – not too much or too little – then we were on the safest way to good health. 

Koronavírus

A túlnépesedés a jóléti társadalom rákfenéje, ami a korai halálozással is csökkenthető. Ha a nyugdíj előtt halnak meg az emberek, akkor a befizetett járulék marad az államkasszában. Nézzük a korona vírust, ami több mint 40.000 nyugdíjas életébe került, az kb 6-8 milliárd forint bennmaradt pénzt jelent az államnak. Tiszta haszon. Az országoknak a legnagyobb terhet az eltartottak jelentik, gyerekek(18%), betegek(10-12%) öregek(10-15%), munkanélküliek(4-5%) közmunkások.(2%) Mindössze 4,7 millió foglalkoztatott van állítólag. A képlet egyszerű toljuk ki a nyugdíjkorhatárt kevesebben élik meg, több pénz marad a kasszában. Sajnos erre már Hitler is rájött és megszabadult a homokzsákoktól, amik csak terhet jelentettek a német jóléti társadalomra. Ahogy figyelem a társadalmi változásokat egyre több analógiát vélek felfedezni, a Göbelszi propaganda a Hitleri ideológia kapcsán. Szélsőjobboldali párt jelentős számban van a parlamentben, az uralkodó párt is jobboldali és a társadalom egyre érzéketlenebb a kiszolgáltatott lakosság felé. Kórházat építünk Tumbuktuban, sportpályát a Krakatau tetején, ingyen ajándékozzuk el a milliárdokért vásárolt vakcinákat lélegeztetőgépeket, humanitárius segítséget nyújtunk olyankoknak akik szembeköpnek bennünket, de nem törődünk a magyar polgárokkal. Közel 2 millióan élnek nyomorban 50.000 Ft alatt hazánkban. 

Halálozás

Évente több mint 140.000 ember hal meg hazánkban, Az alzheimer(demencia)- és a parkinson-kór(paralizis) konzerválja a magatehetetlen embert, akár évekre, a rák és a copd lassan elfogyasztja a beteget. 32.000 rákban, 32.000 szívbetegségben, 40.000 dohányzás következményében,12000 agyi sztókban, 5400 COPD tüdőbetegségben, 4000 májzsugorban az alkoholtól, 1.700 lesz öngyilkos(suicid), covidban 9.000 fő és balesetben  800-an abból 20 gyermek.

Élelmiszerhamisítás

Mindennapi életünkben az élelmiszereknek és az étkezésnek kiemelten fontos szerepe van. A multik úgy érzik, az egyetlen módja annak, hogy a világ visszanyerje egyensúlyát az, ha kevesebb ember élne a világon. Bizonyos biológiai anyagok akkor válnak élelmiszerré, ha emberi étvágyat elégítenek ki. Élelmiszernek nevezünk minden olyan terméket, anyagot, amelyek feldolgozott, részben feldolgozott vagy feldolgozatlan formában kerülnek emberi fogyasztásra. Az élelmiszerek közé tartozik az élelmiszerekben előforduló víz is, továbbá azok az anyagok, amelyeket az előállítás, feldolgozás, illetve kezelés során szándékosan a termékhez adnak. Az élelmiszerek származása szerint megkülönböztetünk ásványi, növényi és állati eredetűeket, feldolgozottság alapján lehetnek nyers, feldolgozatlan vagy feldolgozott élelmiszerek, élettani hatásuk szerint csoportosíthatjuk alaptápanyagokra (fehérje, zsír, szénhidrát) és védőtápanyagokra (vitaminok, ásványi anyagok). Az élelmiszerek nélkülözhetetlenek az emberi életben, táplálkozással kerülnek a szervezetünkbe. Ismert tény, hogy az életmódbeli tényezők, mozgás, táplálkozás szerepet játszanak mind a születéskor várható hosszabb élettartam alakulásában, mind pedig a különböző megbetegedések megelőzésében.  
Népességszabályozás;

Milyen módon és milyen áron szabályozzák a lakosság számát?
A világ népessége valóban olyan arányban növekszik amiről tudomásunk van? 
Lehetséges, hogy ezeket a számokat manipulálják?
Mit tud a lakosság arról, hogy az embereket a világon mérgezik?
Azt mondják nekünk, hogy a világon most 7 milliárdan élnek. 
Elfogadható ez az adat, valós? Tudjuk, hogy a fejlett országok népessége csökkenő tendenciát mutat.
Nézd meg az abortusz statisztikákat az egész világon, és végezd el a számításokat. Ez egy újabb manipuláció lenne programok és cselekvési tervek érvényesítésére?  A globális multinacionális vállalatok tudomást sem akarnak arról szerezni, hogy milyen összetevők vannak az ételben amit eszünk. A génkezelt élelmiszerek fogyasztása megváltoztatja az ember DNS-ét, ami változásokhoz vezet az egész biológiai rendszer egységén belül.A génmanipulált élelmiszerekre rá sem írják, hogy azok génkezeltek. A címkén egyáltalán nem szerepel semmi erre utaló jel vagy írás.

Génmódosítás

Mindent összevetve, a génmódosított növények kudarcot jelentenek a föld élelmezése szempontjából, sőt mi több, emberek és állatok számára mérgezőek. Nem csupán fenyegetik a világ élelmiszer-ellátását, hanem valóban toxikusak környezetünkre és az emberekre nézve. Összesen annyi legitim céljuk van a mezőgazdaságban, hogy általuk néhány multinacionális vállalat az élelmiszerek ellenőrzését a saját maga fennhatósága alá vonja. A térfogatnövelőkkel elérik hogy drágábban jutunk hozzá kevesebb egészséges élelmiszerhez. 



Betiltott rovarírtók;

Deildrin
Klórdán
DDT
Dioxin
Endrin
Furán
Heptachlar
Hexachlorbenzin
Mirex
Poliklórozott bifenilek
Toxofén peszticid


Globális felmelegedés

Lényegében az történik, hogy van egy csomó felhalmozódó méreganyag a környezetünkben, és már-már olyan mennyiségben, hogy a testünk eljut a meddőség vagy a gyorsabban bekövetkező halál állapotába.
Ami jelenleg történik az az, hogy az atmoszférát telepermetezik alumínium-oxiddal, stroncium-oxiddal és bárium-oxiddal – ezek a vegyi anyagok megsemmisítik a természetes növényi életet és a tápanyagban gazdag talajokat a földön azért, hogy a globális elitcsoport a génmanipulált élelmiszerek termesztését tudja előtérbe helyezni. A vásárlók nem tudják, hogy az élelmiszert besugározzák, a gazdálkodók nem tudják, miért kell az állatokat törvény szerint beoltatni, az oltást adó orvosok nem tudják mi van a testünkbe  befecskendezett oltóanyagokban. Csupán egy pár orvost érdekel mi lehet bennük. Meglepő lenne, ha a politikusok végre törődnének azzal, hogy részletesen tudomást szerezzenek arról, hogy pontosan mi is folyik a világon. Gyakran a pénz válik olyan komponenssé, amely az igazságot a nyilvánosság nagy része elől rejtve tartja. Az orvosok bizonyára nem tudják, hogy a kitalált gyógymód sokkal veszélyesebb, mint maga a fertőzés. Arra is van bizonyíték, hogy a legújabb járványokat emberek alkották.

Nézz utána;

A Novartis (a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalata, több mint 53 billió USD bevétellel) a bűnös. Amerikai “tudósok” a US Army Institute of Pathology nevű intézetben szövetkeztek össze arra, hogy létrehozzanak egy “újszerű influenza” vírust 2009-ben, hogy a megbetegedések sora sugárutat teremtsen a Novartis vakcinák értékesítéséhez. A “sertés influenza”: olyan rekombináns vírus, amely A-törzs madárinfluenzából (H5N1), sertésinfluenzából (H1N1) és emberi influenzából áll (H3N2) – ez ugyanaz az összetevő, amely milliókat ölt meg 1918-ban. A 2009-es sertésinfluenza, amit madárinfluenzának is nevezhetünk a H5N1 (madárinfluenza) és a H1N1 (sertés influenza) rekombinánsa. 

Népbetegség lett a COPD

A krónikus hörghurut  nyilvánvalóan az emberiség történetét végigkísérő, és sok problémát okozó betegség volt, hiszen mind a hajlamosító tényezők, mind a kórokozók végig jelen voltak, ehhez bejönnek az allergén anyagok, így a hörghurut szövődményei is halálhoz vezetnek. Ez a tüdőben lévő légutak tartós beszűkülésével járó kórkép. Ez a fajta károsodás visszafordíthatatlan, a tüdő szerkezetének visszaállítására nincs lehetőség. Világszerte az egyik legfőbb halálok. Magyarországon több mint 5000 új esetet regisztrálnak. Sajnos ezek az esetek már mind előrehaladott stádiumba vannak, mert a COPD akkor okoz olyan súlyos tüneteket, mely a mindennapi életben problémát okoznak és mellyel az érintettek tüdőgyógyász szakorvoshoz fordulnak. Elsősorban a dohányzó populációt érinti, de más krónikus tüdőbetegeknél is előfordul. A betegség megjelenésétől egy hosszú haldoklás következik, ami akár 20-30 évig is eltart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése