2018. március 23., péntek

Interneten felelhető veszélyes programok, amikkel támadást indíthatnak ellened 13_A

A rendszerünk védelme érdekében szükséges, hogy ismerjük az ellenség fegyverzetét, hogy hatékonyan védekezhessünk ellene.

Airsnort

Az AirSnort egy vezeték nélküli LAN (WLAN) eszköz, amely a titkosítási kulcsokat repedezi a 802.11b WEP hálózatokon. Az AirSnort az átvitel passzív ellenőrzésével működik, a titkosítási kulcs kiszámításakor, amikor elég számú csomagot gyűjtenek össze.

BFG / hydra

A BFG egy módosított hidraulikus eszköz, amely most támogatja a jelszavak generálását brutális módban, ellentétben az eredeti hidrával. Természetesen teljes forráskódot biztosítunk, és minden olyan rendszernél össze kell fordulnia, ahol a Hydra összeállít, azaz minden UNIX-alapú rendszert, beleértve a Linuxot, a BSD-t, a Mac OS-t, a Windows-ot (cygwin) stb.

Káin és Ábel

A Cain & Abel egy jelszó-helyreállító eszköz a Microsoft operációs rendszerekhez. Lehetővé teszi a különböző jelszavak könnyű helyreállítását a hálózat szipogatásával, a titkosított jelszavak repedezésével Szótár, Brute-Force és Cryptanalysis támadásokkal, VoIP-beszélgetések felvétele, kódolt jelszavak dekódolása, vezeték nélküli hálózati kulcsok visszaállítása, jelszóboxok felfedése, gyorsítótárban lévő jelszavak feltárása és útvonalválasztás elemzése protokollokat. A program nem használ ki semmilyen olyan szoftveres biztonsági rést vagy hibát, amelyet kevés erőfeszítéssel lehetett megoldani. A protokoll szabványok, hitelesítési módszerek és gyorsítótár-mechanizmusok bizonyos biztonsági vonatkozásai / gyengeségei; fő célja a különböző forrásokból származó jelszavak és hitelesítő adatok egyszerősített helyreállítása, de a Microsoft Windows felhasználók számára is tartalmaz néhány "nem szabványos" segédprogramot. A Cain & Abel-t azért fejlesztették ki, hogy hasznos lesz a hálózati rendszergazdáknak, a tanároknak, a biztonsági tanácsadóknak / szakembereknek, a törvényszéki munkatársaknak, a biztonsági szoftvergyártóknak, a professzionális penetrációs teszternek és mindenki másnak, aki etikai okokból azt tervezi. A szerző nem segít vagy támogat semmilyen illegális tevékenységet ezzel a programmal kapcsolatban. Figyelmeztetni kell arra, hogy fennáll annak a lehetősége, hogy a szoftver használatával károkat okozhat és / vagy adatvesztést okozhat, és a szerző semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az ilyen károkért vagy adatvesztésért. Kérjük, figyelmesen olvassa el a programban foglalt licencszerződést, mielőtt használná.

CrackStation

A Crackstation a leghatékonyabb hash repedés szolgáltatás. Mi feltörünk: MD5, SHA1, SHA2, WPA és még sok más ...

John the Ripper

John the Ripper egy gyors jelszó-cracker, amely jelenleg a Unix számos ízének elérhető (11 hivatalosan támogatott, nem számítva a különböző architektúrákat), Windows, DOS, BeOS és OpenVMS. Elsődleges célja a gyenge Unix jelszavak felderítése. A különböző Unix ízekben leggyakrabban megtalálható többféle crypt (3) jelszó hash típusú típusok közül a Kerberos AFS és a Windows NT / 2000 / XP / 2003 LM hash-ok támogatják, valamint több más javítócsomaggal.

L0phtcrack (LC6)

Az L0phtCrack 6 nagy teljesítményű funkciókkal rendelkezik, mint például az ütemezés, a 64 bites Windows-verziók hash-eltávolítása, a többprocesszoros algoritmusok és a hálózatok felügyelete és dekódolása. Mégis a legegyszerűbb a jelszófelügyeleti és helyreállítási szoftverek használata.

MD5 Mass Reverser

a tömeges repedés md5 csak egy kattintással törli el. https://www.virustotal.com/en/file/64d6db9c9646a69955a51c9b1ab27a00841087c32ddfc5a26849992afeb1950e/analysis/1404143100/ követelmény: .NET Framework Internet Connection Szerző: Anon? M ID Greets: Indonesian Fighter Cyber  Md5Decrypter.co.uk Adatbázis Több mint 13 milliárd dekódolt Md5 hashajt. A legnagyobb Md5 adatbázis online. Kripta és dekódolja a hasokat.

Ophcrack

Az Ophcrack egy ingyenes Windows jelszó-cracker, amely szivárvány asztalokon alapul. A módszer feltalálói által elvégzett szivárványtáblák nagyon hatékony végrehajtása. Grafikus felhasználói felületet kapott, és több platformon fut. Jellemzők: * "Windows, Linux / Unix, Mac OS X, ... *" futások LM és NTLM repedések. * »Ingyenes asztalok elérhetőek a Windows XP és Vista rendszerhez. * »Brute-force modul egyszerű jelszavakhoz. * »LiveCD elérhető a repedés egyszerűsítésére. * * A titkosított SAM-ből előállít törmeléket a Windows partícióból, Vista tartalmazza. * »Ingyenes és nyílt forráskódú szoftverek (GPL).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése