2020. május 22., péntek

Illesztőprogram frissitése

Hogyan találja meg a meglévő illesztőprogram-verziót a Windows rendszerben?
Megoldás
Számítógép illesztő programjainak frissítése elengedhetetlen művelet, mert naprakész állapotától függ a gép sebessége és teljesítménye. Frissítés után azonnal érezni a gép gyorsulását.
    Nyissa meg az Eszközkezelőt a Start menüből, vagy keressen a Start menüben.
    Bontsa ki az ellenőrizni kívánt összetevő-illesztőprogramot, kattintson jobb gombbal az illesztőprogramra, majd válassza a Tulajdonságok parancsot .
    Lépjen az Illesztőprogram fülre, és megjelenik az Illesztőprogram verzió .
A Windowst beállíthatja úgy, hogy automatikusan töltse le az ajánlott illesztőprogramokat és a részletes információkat a hardveréhez és az eszközeihez. Ezzel biztosíthatja, hogy minden hardver és eszköz megfelelően fog működni.
Illesztőprogramok és információk

A Windows a számítógéphez csatlakoztatott eszközökhöz kétféle frissítést tud megkeresni és letölteni:

    Illesztőprogramok. Az illesztőprogram egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a számítógép kommunikáljon a hardvereszközökkel. Illesztőprogramok nélkül a számítógépéhez csatlakoztatott eszközök – például az egér vagy a külső merevlemez – nem fognak megfelelően működni. A Windows automatikusan megkeresheti, hogy vannak-e illesztőprogramok a számítógéphez csatlakoztatott új eszközökhöz. A régebben a számítógéphez csatlakoztatott hardverhez később frissített illesztőprogramok válhatnak elérhetővé, de ezeket a rendszer nem telepíti automatikusan. Ezeknek a választható frissítéseknek a telepítéséhez nyissa meg a Vezérlőpulton a Windows Update programot, keressen frissítéseket, majd tekintse meg és telepítse a számítógéphez elérhető illesztőprogram-frissítéseket.
    Információ. A Windows nagy felbontású ikonokat tölthet le a számítógéphez csatlakoztatott számos hardvereszközhöz a rájuk vonatkozó részletes információkkal együtt. Ilyen információk lehetnek a termék neve, gyártója és típusszáma sőt, még az eszköz szinkronizálási képességei is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése