Gyártok én is egy konteót, most ez nagy divat lett, az élelmiszer hamisítás a hatalom bűnsegédletével, na ez az élelmiszer hamisítás diszkrét bája. Ez sokkal nagyobb buli ,mint amit a komcsik csináltak 50 éven át a mákgubókkal, vagy a rendszerváltás olajszőkítése. A demokrácia legnagyobb ellensége a közöny és a cinizmus. Aligha jelentetné meg a magyar nemzet főszerkesztője Néző László, mert másnap szotyit árulhatna az aluljáróban. Fél évszázada mérgezik az emberiséget hamisított élelmiszerekkel. Ebben az országban az egészségügyi határértéket igazítják az élelmiszerhez és nem fordítva. Ha túl mangános a víz, olcsóbb az egészségügyi határértéket korrigálni, mint vizet tisztítani. Ugyan ki merné leírni, hogy nincs elég élelmiszer, hogy a cél az hogy minél olcsóbban a lehető legnagyobb menyiségben kell előállítani meghamisítani az élelmiszereket, a nagyobb haszon reményében megkárosítva a fogyasztót. A forma a lényeg és nem a tartalom. Kit érdekel a vásárló egészsége, a fogyasztói társadalom nem veszi észre ha megvezetik, megkárosítják, becsapják, vagy mérgezik, ha csak kis mértékben folyamatosan tudatosan végezzük komoly haszonra tehetünk szert. Ha csak egy műszakban egy grammal csökkentjük a sportcsoki súlyát, a csomagolás az eredeti, a paraszt nem veszi észre, megveszi és megeszi, nincs bizonyíték, de mi kerestünk 20 milliót vele. Nincs is jobb a jó kis ukrán GMO kukoricánál, vagy az orosz búzánál, olcsó és költséghatékony. Na bumm, 10 évvel hamarabb halnak meg az emberek, kit érdekel. Miket tesznek a hamisított élelmiszerekbe? Jobb ha nem tudod. Nézzük csak meg hogyan készül a hamisított kenyér. Régen nagyanyáink kelesztették a kenyeret, de ma már nem kell hozzá kovász, ezek fermentálás helyett beteszik egy kelesztőkamrában 30 fokon aszkorbinsavat adnak hozzá, hő hatására a sűtőporból NaHCO3-ból CO2 keletkezik, ami felfújja azt a valamit amit tésztának neveznek, emulgeáló szerekkel stabilizálják és kész a hamisítvány. Nagyapám mesélte, hogy ő akkor evett valódi kenyeret, amikor még állt az udvaron a kemence és a nagymama ott sütötte a házi kenyeret, mert az kelesztő kosárban állt, mert a 3 nappal korábban bedagasztott tészta a tökéletes kenyér titka, meg a vadkovász. A hamisított kenyérben a fermentált adalékok nem bomlanak le, megmaradnak, szerves savval állítják be a PH-ját van ebbe GMO szójalecitin, glutén mentes glifozát tartalmú génmódosított adalékok, a lecitin foszfolipid is egy felületaktív anyag, vagy detergens, térfogatnövelő, stabilizáló, a szójaliszt fehérítő hatással bír a tésztára, és puhaságot és térfogatot ad a kenyérnek. A szójalecitin kevésbé ragadóssá és könnyebben kezelhetővé teszi a kenyértésztát. A szójababolajat a kenyér eltarthatóságának meghosszabbítására, ízesítésére és a kenyér lágyítására használják. Egy másik GMO-összetevő, amelyre figyelni kell a kenyérben, a kukoricakeményítő, amelyet sűrítő képessége és a liszt fehérítése miatt használnak. A GMO szója és a GMO kukorica, a GMO búza a világon a legtöbbet betakarított növény, mint génmódosított növény, nagyon olcsó. Sajnos a szója a felelős a pajzsmirigyrák, a mellrák és a prosztata rák kialakulásáért is. Röviden, a kenyér és a különféle pékáruk előállításához felhasznált anyagok közül sok genetikailag módosított mikroorganizmust tartalmazó termékekből származik. Általánosságban elmondható, hogy a GMO-tartalmú anyagokat különféle célokra használják, például a kenyerek vastagabbá tételére, a tészta könnyebb feldolgozására, a kenyér színének javítására vagy a tápérték növelésére. Ez részben összefügg azzal, hogy a kenyereket tömegesen gyártják. Ez azt jelenti, hogy a tészta legyen könnyen feldolgozható, a tészta ne legyen ragacsos, ahogy áthalad a gépen, a kenyér stabilan álljon a polcon, és vásárlás után rövid ideig álljon el, hogy a paraszt gyorsan jöjjön megint venni egy másikat. Az emberiséget nem meggyógyítani kell, hanem beteggé tenni és nem engedni meggyógyulni, hogy folyamatosan vásárolják a hamisított élelmiszereket és a gyógyszereket. Az elfogyasztott hamisított élelmiszerek; a párizsi, a virsli, a levesporok, leveskockák, hamis csokoládék capuccinok, pékáruk, szószok, se szeri se száma a sok szarnak amit etetnek velünk egy életen át, így nem csoda ha a felnövekvő generáció életképtelen és gyenge. A szójatej, a szójaliszt és az izolált szója fehérje, kiválóan alkalmas húshamisításokra. Nézd csak meg a hírhedt amerikai gyorsétterem hamis marhahús könnyű gumiszerű pogácsáit, összedarálnak minden maradék húst, amitől már a kutya is fintorogva fordul el, majd alaposan besózzák hogy elálljon, belekeverik az adalékokat, szag és ízfokozókat és összesajtolják az egészet, majd hűtik, így stabilizálják az állagát. Miért tehetnek ilyet velünk? Mert a törvényt ők hozzák, törvényileg szabályozatlan és ellenőrizhetetlen génmanipulációk történnek a fejünk felett. A zavarosban halásznak. Gátlástalanul és felelősség érzet nélkül nyúlhatnak mindenhez, baktériumok, vírusok, élő organizmusok, növények, állatok vagy emberek, mint a lombik program, vagy a klónozás, a következmény nem számít csak a gyors haszon. Mit gondolnak miért akciózzák le a csirkecombot felére, hogy pár nap alatt eltűnjön a boltból? Ami nincs ott, az nem ellenőrizhető. Mivel volt az etetve, hogy a nagymúltu magyar gyár pánikszerűen vágta le a teljes állományt. Vagy honnan szerezték be, miért kellett átcsomagoltatni, utaztatni a terméket. Mennyi kérdés amire sosem kapunk választ, de minden le van papírozva, az áru már a fogyasztónál van nem ellenőrizhető laborban. Ebben az országban mindig minden le van papírozva. Persze aki megmérgezi az anyósát biztos hamvasztásos temetést rendez neki. Hogy lehet az, hogy a húsipari cégnek megéri a nem EU országból beszerzett élelmiszert kiutaztatni, majd ott átcsomagoltatni és visszajön mint EU termék és már szórják is ki dömpingbe a multiknak, a szegény emberek megörülnek az olcsó árunak, nem is sejtik hogy milyen alantas összeesküvés áldozatai. Az élelmiszer-színezékek, édesítőszerek, allergiát okozó tartósítószerek, antioxidánsok, savanyúságot szabályozó anyagok, sűrítők, módosított keményítők, zselésítők, stabilizátorok, nitrozamin képzők, csomósodást gátló anyagok, ízfokozók, fényezőanyagok, nedvesítőszerek, sűrítőanyagok, fehérjeporok, habzásgátlók, habosítószerek, kelátképző anyagok, és egyéb térfogatnövelők miatt már nem is lesz köszönő viszonyba az eredeti termékkel. A füstöléssel elvesszük a bűzt, a sóval tartósítjuk, túl ízesitjük és bármi eladható. Nem arról van szó hogy tudatlanok, tudják hogy károsak az alkalmazott szerek, hanem lelkiismeretlenek. Más emberek egészségére közömbösek, csak a saját pecsenyéiket sütik, ilyen lett a világ, egy lelketlen tömeggyilkossá fejlődött a homo sapiens. Aspartam, nitritek és nitrátok, kéndioxid és szulfitok, szterolok, biszfenol-A, Ftalátok, pálmaolaj, LDL, ciklamát, tartrazine, kinolinsárga , narancssárga, azorubin , neukokcin , allura vörös, indigotin, chochineal vörös, allura red, briliáns fekete, daidzein, litholrubin, benzoésav, barna festékanyag , briliánsav zöld, ammónium-szulfit, fitinsav, alumínium, titán-dioxid, a nehézfémek kummulálódnak és sosem ürülnek ki, ilyenek a ólom, kadmium, higany, arzén a vas, a kobalt, bár az arzén, bizmut, a mangán, a molibdén és a cink az ember számára szükséges elemek, melyekből a túlzott bevitel ugyanúgy káros. Más nehézfémek, mint a higany, plutónium vagy ólom mérgező fémek, melyeknek nincs ismert élettani funkciójuk, felhalmozódásuk súlyos betegségekhez vezethet. Egyes, általában toxikus elemek bizonyos szervezetek számára hasznosak lehetnek; ilyenek pl. a vanádium, a volfrám és a kadmium is.stb. A számok előtti E jelölés arra utal hogy európában engedélyezett csalószerek. Sok mérgező anyag engedélyezett még mindig a szépségiparban, hajfestékekben, kozmetikumokban, állati takarmányokban persze az állatokból bekerül az emberekbe is, de ez már senkit sem érdekel. Ezek az anyagok felelősek a két legveszélyesebb népbetegségért az alzheimer- és parkinson-kórért is nem beszélve a rákról. Persze én vagyok a bűnös mert advocatus diabloként felkapcsoltam a villanyt. Ennek ellenére vasra vernének ezért a cikkért, a modern kor elvtársai.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése